Om Ellenciago

Ellenciago er et dansk hårbrand, med en filosofi om at Hårstyling skal være nemt og sjovt og ikke noget der ødelægger månedens budget. “Jeg har virkelig et ønske om at hjælpe piger/kvinder med at føle sig selvsikre og at inspirere og vejlede i valget af hårpleje og styling, med noget så simpelt som hårstyling og hår accessories. Jeg tænker på en god hårdag som fashion, det giver rum til at være kreativ med sit selvudtryk. Ellenciago blev skabt med det formål, at enhver pige/kvinde skal være i stand til at finde glæde og kreativitet i sit eget selvudtryk gennem hår, uden at komplicere styling og bruge oceaner af tid og ikke mindst spare penge”. - Samantha, grundlægger af Ellenciago.

Om Ellenciagos produkter

Ellenciagos udvalg af hår og accessories inkludere hår extensions, ponytail extensions, parykker, opbevaring og pleje accessories. Det der gør at Ellenciago skiller sig ud er, at vores produkter er Nemme at bruge, Tidsbesparende og Prisvenligt. Herudover giver vi dig guides og hår hacks gennem tutorials og posts. Om du leder efter et nemt hverdags hår look, eller en lækker fest hår styling, så prøver vi at give dig tips til en god hår dag til enhver lejlighed.

Mere end bare hår

Hvert hårprodukt er nøje overvejet og gennemtænkt med måneders design og forberedelser, vi lægger nemlig meget vægt på de små detaljer. “At hjælpe piger/kvinder med at føle sig selvsikre igennem hår er min passion. Jeg ved, at en god hårdag kan få dig til at føle dig mere levende, smuk og booste din selvtillid, og det er det, jeg håber at inspirere til. Det handler ikke kun om håret, det handler om mere end blot et look, det er en tankegang, en livsstil hvor det er tilladt at være kreativ med sit selvudtryk. Vi håber du vil joine vores #Ciagobabe univers. Vi glæder os til at se dig. Hold dig opdateret med nye produktlanceringer, lækre nyheder og guides ved at skrive dig op til vores nyhedsbrev nederst på denne side og følge Ellenciagos Instagram.

tilmeld dig vores VIP kunde medlemsliste

Ingen spam det lover vi! kun ekslusive deals, lækre styling guides og tips, tidlig adgang til nye kollektioner og meget mere.

Kom med Bagom Ellenciago

Ellenciagos udvalg af hårprodukter, inkludere hår extensions, ponytail extensions, parykker og pleje accessories.

Lær mere om branden