Betal med ViaBill hos Ellenciago og del betalingen op, nemt og sikkert 

Du har mulighed for at dele betalingen op hos ellenciago.dk med ViaBill. ViaBill er en fleksibel betalingsløsning, som er nem at bruge og giver dig frihed til at købe dine varer her og nu og først betale senere. Du kan handle for op til 2000kr. uden renter og gebyrer med ViaBill.

Sådan gør du step by step:

  1. Tilføj de varer du ønsker at købe til din kurv
  2. Gå til betaling og udfyld dine informationer
  3. Vælg ViaBill under betalingsform
  4. Tryk på 'Gennemfør betaling' og følg ViaBills instruktioner

Viabill betaling

Betaling med rater du selv bestemmer!

Det er enkelt og helt sikkert for dig som forbruger. Du modtager endda dine varer, før du betaler. Når du bruger ViaBill lader du ViaBill betale dine varer. Herefter skal du betale det samlede beløb tilbage til ViaBill i rater. Raterne bestemmer du helt selv, men det skal dog være minimum 1/24 del af beløbet du betaler hver måned. Når du har shoppet de varer du ønsker skal første rate betales til ViaBill inden den 20. i næste måned. Efter første rate er betalt skal du betale de efterfølgende rater inden den 20. i hver måned.

Vilkår for betaling med ViaBill

Ved betaling med ViaBill skal du være fyldt 18 år og have dansk personnummer samt folkeregisteradresse i Danmark for at shoppe og betale med ViaBill. Ved bestilling giver du tilladelse til, at ViaBill må foretage et kredittjek på dig. Du skal samtidig have godkendt ViaBills standard handelsbetingelser, som du kan læse mere om her.

Slip for renter og gebyrer og shop dine varer med ViaBill her og nu – har du spørgsmål til betaling med ViaBill, kan du kontakte vores kundeservice på mail. 

KØB NU betal senere med Viabill 

- RENTEFRIT - GEBYRFRIT - BETAL ORDREN MED RATER HVER MÅNED - MODTAG DIN ORDRE FØR DU BETALER