Velkommen til Ellenciago, et dansk hårbrand, som er dedikeret til at give dig hair goals i stil med tidens trends. Hårstyling skal være nemt og sjovt og ikke noget der ødelægger månedens budget.
Vi stræber efter at levere hårstylingsprodukter, der gør det nemt for Ciagobabes som dig, at få smukt hår. Vores motto er Easy, effortless and affordable
Ellenciago blev skabt for at gøre det muligt for kvinder som dig, at bringe dit sassy men classy alter ego frem I lyset. Måske ønsker du langt hår en dag eller en kort chic page frisure en anden. Pointen er, at tænker du på dit hår som makeup og fashion bliver der pludselig plads til kreativitet. Vi har set det hos massere celebrities, bl.a. Kardashian søstrene og hvor er det dog vildt så meget man kan, med en hairdrope aka. hår garderobe. Så spørgsmålet er, hvad holder dig tilbage? Hos Ellenciago finder du vegansk og cruelty free hår. En unik kvalitet af kunstfiber, blød som cashmere og føles som ægte hår. Heraf fiberens navn synthetic Cashmere. 
Med kærlighed for og til detaljen, er Ellenciago mere end et look, det er et mindset, en livsstil et feminint univers, for dig der elsker lidt glam I hverdagen og kan lide at lege med sit look og for dig, der gerne vil have en hurtig og lækker upgrade i en travl hverdag. Vi glæder os til at du joiner Ciagobabe klubben.   

”vores motto er Easy, Effortless and Affordable.

Easy - Det tager minutter at tage på, og sekunder at tage af.

Effortless – Den nemmeste gør det selv løsning. Selv for den mest uerfarne.

Affordable – Prisen taler for sig selv, alle kan være med.

Jeg ville skabe et brand, der gør lækkert hår tilgængeligt for alle kvinder. Noget der kan tages på, direkte ud af emballagen og give dig et lækkert og luksuriøst look.

 

"Jeg ved at en god hårdag kan få dig til at føle dig top lækker, smuk og booste din selvtillid ligesom makeup, kan en god hårdag redde alt."